Onze klanten aan het woord

De webshop, levert onze backoffice een enorme tijdsbesparing op!

Als Groothandel in Audiovisuele producten biedt de PM webshop een uitstekende oplossing voor ”Business to Business”. De Real time koppeling met SnelStart biedt naast een betrouwbare voorraad indicatie, onze klanten ook de mogelijkheid (met hun inlog) lopende orders, backorders & facturen online te bekijken. Dit heeft onze backoffice een enorme tijdsbesparing opgeleverd!

De flexibele opstelling van PM Coded om onze ideeën verder vorm te geven zorgt ervoor dat onze shop continu verder evalueert en wordt verbeterd, iets wat met de grotere softwarehuizen onmogelijk of onbetaalbaar is.

Edwin in ’t VeldHeuff Sound & Vision

Ruim 30 uur arbeidsbesparing per week, door de webshop!

De orders ’s ochtends via “verkooporderbeheer” (SnelStart functionaliteit) met 1 druk op de knop afdrukken. Altijd een actuele voorraad indicatie in de webshop.

Ongeveer een arbeidsbesparing van ruim 30 uur per week doordat orders niet meer overgetypt hoeven te worden en de voorraden direct zijn bijgewerkt. Klantgegevens zijn altijd actueel in SnelStart. Geen zorgen meer over de back-up van gegevens. Via de laptop en mobiel internet kunnen inloggen in SnelStart en direct alle gegevens bij de hand hebben. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor PM Coded!

Frank VosselmanDe Bolster