Webshop

Misschien wel één van onze meeste toegepaste webapplicaties is onze webshop. Wij zijn in de afgelopen jaren een zeer succesvolle weg ingeslagen met onze webshop! Wij hebben inmiddels meer dan 50+ webshops online staan. De huidige webshop kan worden gekoppeld met het boekhoudpakket van SnelStart en talloze andere koppelingen zoals bijvoorbeeld recensie, betaal of verzendkoppelingen.

Functionaliteiten van de Webshop

De Webshop is nooit uitontwikkeld en wij vinden het belangrijk om continu samen met onze klanten te blijven bekijken waar winst te behalen valt. Wij hebben in de jaren een tal van functionaliteiten toegevoegd, waar iedere Webshop gebruiker de vruchten van plukt!

 • Grafisch aanpasbaar i.c.m. uw huisstijl
 • Uw webshop kan ook meertalig worden aangeboden
 • Tools voor klantinteractie, bijv. chatfunctie, reviews etc.
 • Tools voor SEO & Analytics
 • Koppelingen met transportbedrijven (DHL, DPD, GLS etc.)
 • Divers aanbod aan betaalmogelijkheden
 • Koppeling met beoordeling sites

Naast deze standaard functionaliteiten is het echte onderscheid tussen onze webshop en overige webshops, dat het een in-eigen-huis ontwikkelde webshop is, waardoor geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan. Wij hebben in de jaren tal van functionaliteiten ontwikkeld op klant-specifiek niveau, welke achteraf ook zeer geschikt bleken voor overige gebruikers!

Doorgroeien van Boekhoudpakket naar professionele Webshop

U hebt gekozen voor het boekhoudpakket van SnelStart. Met de aanschaf van SnelStart wilde u efficiëntie en gemak creëren rondom uw boekhouding. U bent nu enige tijd aan de slag met het pakket en het werkt uitstekend, maar u ziet kansen en wilt met uw bedrijf naar de volgende stap!

PM Coded heeft veel tijd en kennis geïnvesteerd in deze volgende stap en heeft voor u een oplossing op maat! Een webshop welke een real-time koppeling heeft met uw SnelStart administratie, waardoor het mogelijk wordt om uw producten via een overzichtelijke webshop online beschikbaar te stellen en automatisch uw orders, klantregistraties, voorraden en artikel informatie te verwerken! Door de real-time koppeling beschikt u op ieder moment over de meest accurate stand van zaken rondom de bovenstaande bedrijfsgegevens in zowel SnelStart als uw webshop.

Voordelen van de Webshop i.c.m. SnelStart

 • De gegevens uit uw boekhouding stromen automatisch in de Webshop en vice versa, dit levert uw enorme Tijdswinst op!
 • U bent altijd ‘in Control‘, doordat de koppeling tussen de Webshop en SnelStart ervoor zorgt dat uw altijd het laatst inzicht heeft in bijv. uw voorraad en order overzicht.
 • Door de integratie tussen de Webshop en SnelStart heeft u op ieder moment de juiste Klantgegevens beschikbaar in beide systemen.
 • Een foutje is snel gemaakt, een directe koppeling tussen beide systemen, maakt dat er veel minder handwerk aan te pas komt en is daardoor een stuk minder foutgevoelig.
 • Uw webshop is altijd gegarandeerd beschikbaar, ook al is de koppeling met SnelStart even niet beschikbaar, de webshop blijft uw klantorders verwerken!

PM Coded denkt graag met u mee! Geïnteresseerd,  neem contact met ons op via: sales@pmcoded.nl of bel naar +31(0)75 – 6811 611

Wij werken samen met een aantal gerenommeerde partners om onze klanten de beste kwaliteit webshop te kunnen bieden, dit zijn onze partners