Modules in de Spotlight!

Modules in de Spotlight

Gezien de roerige tijden waarin wij momenteel zitten, wilde wij ditmaal weer een aantal modules uitlichten die bijdragen aan de continue verbetering van uw webshop. Ditmaal hebben wij drie modules gekozen die de vindbaarheid vergroten en uw klant directe duidelijkheid geven bij het gebruik van uw webshop!

Module 1 in de Spotlight: 404 Bezem

Een 404 melding wordt door de webshop gegenereerd wanneer er een pagina wordt opgevraagd die niet bestaat. Dit kan een artikel zijn welke is verwijderd of offline is gezet, of een categorie die is verwijderd, tekstpagina’s die zijn verwijderd maar ook oude verwijzingen van oude websites naar de webshop. Na de detectie in de webshop kun je de foute links gemakkelijk redirecten naar werkende links in de webshop.

Module 2 in de Spotlight: Webshop Meldingen

Met de Webshop meldingen module, kunt u belangrijke meldingen via een “pop-up” tonen aan uw webshop bezoekers. Men krijgt eenmalig bij het bezoeken van de webshop de melding in beeld. Na de eenmalige vertoning kan hij worden weg geklikt en krijgt de betreffende gast deze daarna niet meer te zien. Deze module is bij uitstek geschikt voor het communiceren van aangepaste openingstijden, terugroepacties van producten, noemenswaardig nieuws en het actief promoten van kortingscodes.

Module 3 in de Spotlight: Kennisbank module

Bij gebruik van deze module, ziet de klant wanneer hij/zij over een bepaalde term heen gaat met de muis een pop-up ontstaan met een beschrijving van het woord/ term. Het kan zo maar dat u door specifieke producten in uw webshop, vaktermen of jargon gebruikt die niet voor iedere bezoeker vanzelfsprekend zijn, d.m.v. deze module kunt u de vaktermen of het vakjargon verduidelijken en/ of toelichten.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van deze modules, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!