PM Coded introduceert… KlantAlert!

”Zorg dat u als één van de eerste de touwtjes in handen heeft en wees onnodige financiële schade voor!”

Wij hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt om de KlantAlert applicatie tot dit punt te brengen! Een nieuwe applicatie waar wij enorm trots op zijn en waar wij voor de volle 100% achter staan.

Nooit eerder is er een applicatie gebouwd die geautomatiseerd een volledig beeld geeft van de belangrijkste wijzigingen in uw klantenbestand. Er ontgaat u helemaal niets meer en daarmee kunt u onnodige financiële schade voorkomen! Nu meer dan ooit is het belangrijk om een goed overzicht te bewaren van de situatie om u heen en KlantAlert kan daar voor uw organisatie een belangrijke rol in spelen!

Wij starten met drie varianten, KlantAlert Start, KlantAlert Extra & KlantAlert All-in. Vanaf vandaag kan er worden gestart met de KlantAlert Start variant! Deze variant geeft u direct inzicht in de faillissementen en de in surseance gestelde bedrijven in uw klantenbestand. Wanneer u de Extra of All-in variant wilt gaan gebruiken voor de extra functionaliteiten, kan dit uiteraard ook vanaf nu alleen is de Extra gereed vanaf 01-07 en de All-in variant vanaf 01-08. voor beide varianten bieden wij u de eerste maand gebruik van de KlantAlert applicatie gratis aan, zodat u voordat de extra functionaliteiten in gebruik kunnen worden genomen, wel aan de slag kunt met KlantAlert Start en er u dus niets ontgaat!