PM Coded team breidt uit, Wist u dat Rubriek en Modules in de Spotlight!

Wij zitten met zijn allen in een roerige tijd en dus is het nu meer dan ooit belangrijk om met elkaar te blijven communiceren! PM Coded begrijpt als geen ander hoe ingrijpend deze situatie is en wil u met onderstaande nieuwsbrief informeren over een aantal nieuwe ontwikkelingen, zetten wij een aantal modules in de spotlight en starten wij met de Wist u dat… rubriek!

PM Coded wil u graag voorstellen aan…

Afgelopen maanden voor de uitbraak van het Corona virus heeft het zeker niet stil gestaan binnen PM Coded. Gezien de toenemende vraag naar de Webshop en Digitale maatwerk oplossingen, werd het tijd voor uitbreiding van het ontwikkelteam! U kunt ze wellicht al telefonisch of per mail gesproken hebben, maar Casper van Manschot en Marco de Bruijn zijn toegevoegd aan ons team. Beide hebben hun eigen set aan skills, zodat we binnen het bestaande team nog meer expertise hebben kunnen toevoegen!

Daarnaast wilde wij aan de slag met de professionalisering van onze Marketing en Communicatie, met die reden is Kelly van Dijk aan het PM team toegevoegd. Zij is verantwoordelijk voor onze Websites, Nieuwsbrieven, Social media kanalen en overige uitingen, dus houdt alles in de gaten voor het laatste nieuws, de nieuwste ontwikkelingen en updates!

De Wist u dat… Rubriek!

PM Coded roept vanaf nu de ‘Wist u dat… rubriek’ in het leven. Wij vinden vaak de dingen die wij doen bij PM vanzelfsprekend. Maar dat is het voor onze klanten vaak niet, terwijl het best interessant kan zijn om te weten waarom wij bepaalde keuzes maken, of de dingen doen zoals wij ze doen…

Wist u dat… Wanneer wij updates & onderhoud uitvoeren aan de webshop applicatie doen wij dit altijd tussen 07:30 & 08:30 uur in de ochtend. Dit doen wij met de reden dat bijna iedereen er op deze manier zo min mogelijk van merkt en de webshop tijdens de gebruikelijke kantooruren dus gewoon werkt en voorzien is van de laatste updates!

Wist u dat… Wij bij PM tijdens projecten werken volgens de SCRUM methode. Dus wanneer u kreten hoort als Sprint of Pokeren, dan weet u vanaf heden waar het vandaan komt. De SCRUM methode is een agile werkwijze die je wendbaarheid vergroot en het mogelijk maakt om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen van je doelgroep en eindgebruiker. Waar bij een traditionele aanpak veel tijd zit in de voorbereiding en het schrijven van plannen, zorg je met Scrum dat je zo snel mogelijk waarde toevoegt voor de klant. De Scrum aanpak werkt niet alleen voor software, maar is ook prima bruikbaar binnen andere sectoren.

Modules in de Spotlight

Gezien de ongewone situatie waarin wij als organisaties ons bevinden, wilde wij ditmaal een tweetal modules uitlichten die bijdragen aan uw vindbaarheid en tevens ook uw zichtbaarheid vergroten.

Module 1 in de Spotlight: MicroData

Micro-data is een methode om de zoekmachines (niet alleen Google) te vertellen welke data er op de pagina staat. De zoekmachines verkennen (“crawlen”) de pagina, waardoor de teksten en keywords worden geïndexeerd. Hoewel de zoekmachines steeds slimmer worden, weten zij vaak niet wat ze precies indexeren. De Micro-data module helpt de zoekmachines om aan te geven welke content er op de pagina te vinden is. Doordat de zoekmachines dit door de module veel preciezer in kaart kunnen brengen, bewerkt dit een grote stap richting een betere vindbaarheid in de zoekmachines (SEO). Praktische toepassingen van micro-data zijn op dit moment bijvoorbeeld de sterren in de zoekresultaten op basis van recensies.

Module 2 in de Spotlight: Nieuwsbrief Module & Koppelingen

Het werd al even genoemd in de inleiding, maar is het nu belangrijker dan ooit om met elkaar te blijven communiceren. Zeker als bedrijf richting jouw klanten, nu moet je op de radar staan, zodat wanneer de rust enigszins is wedergekeerd ze ook dan meteen weer aan jouw organisatie denken!

Er zijn vanuit de Webshop een aantal nieuwsbrief koppelingen beschikbaar! Een nieuwsbrief geeft een overzicht van de nieuwste producten, acties, ontwikkelingen en stand van zaken. Op deze wijze kun je de klant overtuigen dat ze gewoonweg niet zonder jouw product of dienst kunnen en dat jij de aanbieder bent die ze nodig hebben!

De nieuwsbrief programma’s die gekoppeld zijn aan onze webshop oplossing zijn; Mailchimp, YMPL, Enormail.eu, Mailplus & Spotler. De mogelijkheden zijn breed en schroom vooral niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Het is zelfs zo sinds de komst van Kelly onze Marketing & Communicatie medewerker dat wij een rol kunnen spelen in het opzetten van de nieuwsbrief en de bijbehorende content. Dus ziet u gewoonweg even de tijd niet, of heeft u niet de directe kennis in huis om dit goed op te pakken, dan ondersteunen wij u hierin graag. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, laat het ons weten dan spreken wij gezamenlijk door wat de juiste aanpak voor u zou kunnen zijn.

Vragen staat vrij, en wij denken graag met u mee!

Wij sluiten deze nieuwsbrief af door nog eens te benadrukken dat we alleen samen sterker uit deze strijd kunnen komen. Vragen staat altijd vrij en PM Coded wil u graag in deze roerige tijden ondersteunen, zodat we over een aantal maanden er samen op kunnen terug kijken met een goed gevoel en met heel veel vertrouwen in de toekomst!

I: www.pmcoded.nl – E: sales@pmcoded.nl – T: +31(0)75 – 6811 611