Modules in de Spotlight

Gezien de roerige tijden waarin wij momenteel zitten, wilde wij ditmaal een tweetal modules uitlichten die bijdragen aan uw vindbaarheid en tevens ook uw zichtbaarheid vergroten.

Module 1 in de Spotlight: MicroData

Micro-data is een methode om de zoekmachines (niet alleen Google) te vertellen welke data er op de pagina staat. De zoekmachines verkennen (“crawlen”) de pagina, waardoor de teksten en keywords worden geïndexeerd. Hoewel de zoekmachines steeds slimmer worden, weten zij vaak niet wat ze precies indexeren. De Micro-data module helpt de zoekmachines om aan te geven welke content er op de pagina te vinden is. Doordat de zoekmachines dit door de module veel preciezer in kaart kunnen brengen, bewerkt dit een grote stap richting een betere vindbaarheid in de zoekmachines (SEO). Praktische toepassingen van micro-data zijn op dit moment bijvoorbeeld de sterren in de zoekresultaten op basis van recensies.

Module 2 in de Spotlight: Nieuwsbrief Module & Koppelingen

Het werd al even genoemd in de inleiding, maar is het nu belangrijker dan ooit om met elkaar te blijven communiceren. Zeker als bedrijf richting jouw klanten, nu moet je op de radar staan, zodat wanneer de rust enigszins is wedergekeerd ze ook dan meteen weer aan jouw organisatie denken!

Er is vanuit de Webshop een nieuwsbrief module beschikbaar waarmee je maandelijks een overzicht kunt geven van de nieuwste producten, acties, ontwikkelingen en stand van zaken. Op deze wijze kunt je de klant overtuigen dat ze gewoonweg niet zonder jouw product of dienst kunnen en dat jij de aanbieder bent die ze nodig hebben!

Naast de nieuwsbrief module die gekoppeld is aan onze webshop oplossing zijn er ook koppelingen mogelijk met Mailchimp, YMPL, Mailplus & Spotler. De mogelijkheden zijn breed en schroom vooral niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Het is zelfs zo sinds de komst van Kelly onze Marketing & Communicatie medewerker dat wij een rol kunnen spelen in het opzetten van de nieuwsbrief en de bijbehorende content. Dus ziet u gewoonweg even de tijd niet, of heeft u niet de directe kennis in huis om dit goed op te pakken, dan ondersteunen wij u hierin graag. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, laat het ons weten dan spreken wij gezamenlijk door wat de juiste aanpak voor u zou kunnen zijn.

Geïnteresseerd?

Mail naar sales@pmcoded.nl of bel naar T: +31(0)75 – 6811 611