Talloze mogelijkheden met Digitale Maatwerkoplossingen

In de afgelopen jaren heeft PM Coded gewerkt aan mooie maatwerkoplossingen die voor iedere gebruiker een klant specifieke oplossing levert! De belangrijkste reden om een maatwerk webapplicatie te laten bouwen is om processen in uw bedrijf die nu veel tijd kosten of waar veel handwerk bij komt kijken te automatiseren. Om een beeld te vormen bij de maatwerkoplossingen die PM Coded biedt, willen wij u graag wijzen op een aantal treffende voorbeelden van applicaties die momenteel succesvol in gebruik zijn.

Eén van onze meest gebruikte applicaties is onze webshop. Er zijn er inmiddels 50+ actief in Nederland. En deze applicatie bewijst iedere dag opnieuw dat het een succesvolle investering is! De webshop kan worden gekoppeld aan een boekhoudpakket, waardoor er altijd een real-time koppeling tot stand wordt gebracht en u dus beschikt over de laatste stand van zaken!

Daarnaast hebben wij ook maatwerkoplossingen gecreëerd waarbij tijdregistratie een scanapplicatie en automatische facturering tot stand zijn gebracht, u leest meer over deze oplossingen op deze pagina…